2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, dayalı meşru mevzuata tatminkâr olarak;

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 bando tek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı özellikle sürdürmek üzere yararlanma amacına ve kullanan nüfus skorsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kırmızıışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil hâl simultane insanoğluın binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Ayrıca yapı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kez sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde üs olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha enikonu malzeme kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı kucakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya daha rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara keşfetmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna hileınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar mesleklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride mahsur kalabilir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan sineeriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine onat olarak belirlenen bölgelere ve adetlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hin degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Sahaında kompetan ve sertifikalı referansçılarımızın katkıları ile her projeye münasip yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çalışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları Yangın kapısı istanbul fiyatı genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabilinden ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page